• nl
    • en
Menu

Over ons

Twee locaties De jongere paarden die door Daniël worden getraind staan in Heerjansdam en de wat oudere paarden die door Kim worden getraind staan in Oud Gastel.

Opleiding naar niveau De opleiding van alle paarden is altijd gericht op een gezonde, diervriendelijke ontwikkeling. Steeds wordt gekeken naar het niveau dat het paard lichamelijk maar ook mentaal aankan. Wanneer dat soms langere tijd nodig heeft is dat voor ons geen probleem. Een passende nieuwe eigenaar komt een keer – de ene keer wat sneller dan de andere keer.

 

Kim Schmid Kim is een Grand Prix amazone die internationaal start met het paard PharmaHorse Theodoor. Theo (Metall x Purioso) is door Kim opgeleid van vierjarige zadelmakke ‘bruinschimmel’ tot de prachtige witte Grand Prix blikvanger die hij nu is. Ook een ander paard is door Kim van B niveau  tot Grand Prix niveau opgeleid: Apart. Deze nakomeling van Florencio is verkocht.

Met Theodoor behaalde Kim mooie successen door de jaren heen. Brons op het NK dressuur Z-2, een leerzame tijd bij de Young Riders die werd gevolgd door de overstap  naar de U25 in 2012. In het laatste jaar dat de combinatie mee kon rijden in de U25 behaalden Theo en Kim zilver bij de Nederlandse Kampioenschappen (2015) waarna de overstap werd gemaakt naar de Grand Prix met ook mooie overwinningen tot gevolg.

Daniël Mosterdijk Daniël doet hoofdzakelijk de in- en verkoop binnen het bedrijf. Daarnaast rijdt Daniël alle jonge paarden aan. Zodra ze netjes door een nieuwe eigenaar zijn na te rijden en een goede stap, draf en galop laten zien worden ze verkocht. Advies over kwaliteiten en karakter van het paard is onderdeel van de verkoop.

Vertrouwen Al jarenlang wordt met veel plezier samen gewerkt met Wouter en Ada Plaizier, Ilse van der Waal en Jos Hoogendijk. Wij zijn deze mensen zéér dankbaar voor het vertrouwen!

Referenties

“Quality Horses had op Facebook een filmpje geplaatst van Hivago (Zhivago x Painted Black) aan de longe. Omdat wij op zoek waren naar een zadelmak paard hebben we Daniël wel benaderd maar gewacht totdat hij zadelmak was. Daniël heeft ons als eerste benaderd toen hij zadelmak was en we zijn direct gaan kijken. Hij werd heel netjes voorgesteld en zijn kwaliteiten waren duidelijk zichtbaar, we hebben hem gelijk gekocht. Daniël heeft hem na de aankoop nog een maand voor ons doorgereden zodat wij meteen met hem verder konden. Inmiddels is zijn kwaliteit ook in de ring gebleken want hij was finalist van de VSN 2015, halve finalist Pavo Cup, kringkampioen 2017 en reservekampioen van Zuid-Holland 2017. Wij zijn Daniël nog iedere dag dankbaar dat hij dit paard aan ons heeft willen verkopen!”

Mascha Zandvoort / Amazone

“Ik heb een 5 jarige Wynton ruin gekocht bij Quality Horses, meerdere keren uitgeprobeerd. Een zeer ijverig, maar kwaliteitsvol paard! Prima geholpen door Daniel. Met dit paard heb ik een paar mooie resultaten behaald waaronder, Brabants Kampioen Z1 / NK 7e prijs Z1 / Top 10 Klassering finale Pavo Cup 6 jarige dressuurpaarden. Nu inmiddels Z2, wederom geklasseerd voor de Brabantse Kampioenschappen!”

Wenda Welten / Dressuur amazone

“Daniel Mosterdijk heeft mij met grote tevredenheid geholpen met het vinden van het juiste paard. Daniel is een professional met een scherp oog voor het beoordelen van talent, mogelijkheden en karakter van een paard. Daniel’s gigantische netwerk en scherpe oog in combinatie met de diepe interesse voor de wensen van de ruiter maakt hem de perfecte matchmaker. Met dank aan hem heb ik mijn droom paard gevonden.”

Rody de Jonge / Ruiter

“Wij zijn heel blij met de aankoop van It’s Dark, een nakomeling van de hengst Dark Pleasure. It’s Dark is een fijn, eerlijk en werkwillig paard. Bedankt voor het goede advies en fijne begeleiding!”

Wim en Irma Dalmee / Dressuur amazone

Actueel paarden aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod van de beste paarden.

Aanmelden